Schteeeek

Blev en Steak on a Stone på Vineyard denna kväll, var ju två veckor sen jag sist åt, får ju värsta abstinensen. Har försökt hålla mig denna vecka och inte äta lika mycket skräp mellan målen och än så länge funkar det bra. Man märker ju att jag ändå boffat i mig en del, när det gått x antal timmar är det en Flapjack jag sitter och drömmer om. Men sötsaker får vänta till helgen nu, iallafall tills jag fått access till gymmet och slipper skicka fram kollegorna med deras badge för och komma in på gymmet :) Rör jag mig skapligt mycket så kan man ju äta nåt extra ibland med. Tills vidare får jag hålla till godo med de här läckra badbomberna jag fick av Tina som födelsedagspresent - det är ofta jag sneglar på dem för att de ser så otäckt goda ut och de luktar himmelsk...

Nu ska jag gå och se om jag hittar hårnålar så jag kan brottas med min hårmunk lite, ett nytt påfund som ser ruskigt enkelt ut för och göra en lite flashigare frisyr men jag som saknar all sort väsentlig, kvinnlig skill för och fixa hår kommer ju säkert sitta och stampa på skiten och svära åt den sen. Vilket jag inte har nånting för eftersom den är gjord av skumgummi typ och kommer studsa upp lika snabbt.