Amenassåherregud...

Åhhh så extremt osugen jag har varit på och jobba denna vecka... säkerligen beror det till 99 % på att jag precis kommit tebaks från semester och vill boka nytt flyg alldeles på direkten. Eller åtminstone ha några dagar ledigt till och gå på stan och käka cupcakes...

Men nu är det torsdag iaf så då är det snart en dag kvar till HELG!

Kunderna tycks känna på sig att jag är osugen. För de är fruktansvärt, översvällande envisa.

Jag: Jaha hur står det till här då?

Kund: Lotus Notes har kraschat aaah skrik panik kan inte jobba skrik gaaap!

Jag: Amen det fixar vi ska du se, häng med här! *Fixar en mindre ominstallation, tar bort lokala kopian av mailboxen, fixar en ny, skapar ett arkiv och automatisk arkivering, plus kopiering, startar om, får skapa en ny kopia igen, startar om en gång till,  rensar bland mail, allt funkar!*

Jag: Tadaaa!

Kund: Näe men hörrödu nu kolla här, det här är ju helt oacceptabelt!!

Jag: ?

Kund: Ja, bokstäverna är ju MÖRKGRÅ istället för KOLSVARTA!

Jag: ... *dör en smula*