Surprise!

Mitt plan gick vid kvart i två på eftermiddagen så större delen av min verkliga födelsedag spenderades på buss till flygplatsen, plan i två timmar, sen buss hem på en två timmar med. Jag var bra trött och moloken när jag till sist steg av utanför oss. Stefan hade ringt ett par ggr innan och tjatat om hämtmat och att Adde skulle jobba över. I början tänkte jag att det säkert var skämt för att de hittat på nåt, men se blev jag mer och mer övertygad om att det faktiskt var så - Adde skulle vara borta hela kvällen och min födelsedagsmat skulle bli dassig kebab. Det är ju en klar underdrift att säga att Stefan är övertygande... Så jag var faktiskt ganska nedstämd när jag kom hem och hade inga förväntningar alls. Stefan mötte mig och bar upp väskan och jag muttrade lite surt att vi kunde väl äta ute åtminstone, när jag ändå fyllde år. Då märkte jag att Stefan pratade rätt forcerat helt plötsligt och en svag doft av ballonger mötte mig när jag klev uppför trappen.Sen hängde jag av mig jackan och steg in i vardagsrummet och möttes av detta;

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=k6e229_UXWc]

Ja, ni kan ju kanske förstå hur blödig jag var vid det här laget efter den tunga morgonen och ännu tyngre hemresan och så står Watervillegänget i glada hattar, ballonger överallt och ett bord fullt med presenter. Vem blir inte rörd då?  :D

En aning generad får jag då sätta mig ner och öppna mina saker. I första paketet ligger ett par hörlurar till min Ipod Shuffle som jag köpte häromdan, rosa och granna :) plus en påse pussel, relativt otippat... i andra paketet ligger en Hello Kitty gosedjur, plus ännu mer pussel. En aning konfunderad öppnar jag tredje paketet, och finner en jättefin, rosa (jösses detta börjar snart gå överstyr!) klocka! Plus pussel. Fjärde paketet - där ligger det ett kamerafodral  - och ännu mera pussel. Nu återstod bara det stora paketet, en rund sak med massa tecknat grejs utanpå och fylld med - pussel. Jag kan erkänna att jag faktiskt blev lite orolig där och tänkte att vad är nu detta - grande finale är en hel tunna pussel...? Dock när jag lyfter bort sista påsen träbitar så ligger där en - KAMERA! :D

(Vänstra är då ofc den första klockan jag fick av pappa)

Då har mina två fina sambos gått och köpt en splitterny, skitfin kamera ihop till mig -precis vad jag absolut INTE förväntade mig och få. Trodde de var nån mindre nalle från nallefabriksaffären typ :D Den tar mycket bättre bilder än min gamla trotjänare och jag ska läsa manual och leka loss rejält i helgen sen.

Efter allt detta hade de till och med fixat en hembakad tårta till mig  <3

Tårtan var proppad med Nutella och folket fick sig en sockerchock som hette duga - och det märktes efter ett tag när folk började kasta partyhattar på varandra, ungefär som drinkunderläggen på Vineyard. Så vi tog oss in till vardagsrummet igen där Tom tog täten för vad som skulle bli ett veritabelt pusselmaraton - mina utfyllnadspresenter visade sig vara utmärkt underhållning för sockerchockade 24+åringar...

Lika barn leka bäst.

Överlägsen vinnare blev Tom, som först snodde ihop ett pussel innan vi andra startade och sen raskt knåpade ihop två till medans vi andra fick till varsitt. Sara och Jesper kommer jag inte ihåg vad de hamnade på så de får delad tredjeplats - jag själv satt och slet med några jäkla kossor som såg ut som mongon i ansiktet men fick iaf ihop mitt pussel innan Adde, som hamnade på en jumboplats men han var lika glad ändå :) Han fick ju slita med ett pussel med hundraelva identiska barnansikten.

Så blev min 25-årsdag riktigt mysig till slut. Tack alla raringar som varit med och firat och gjort min helg och min födelsedag till några av de bästa dagarna ever! <3