Back to basic

Då satt man återigen i mammas kök, på svensk mark, och äter helsvenska prinskorvar och pannkakor <3 Fuck äta nyttigt idag alltså, nu ska det frossas i svenska läckerheter. Det är bara två månader sen jag var här sist men det känns som att massor har ändrats - möbler är utbytta, Idun har blivit liten och nätt efter en strikt diet tydligen, brorsan har helt plötsligt blivit värsta baben med supersmal midja och höfter och asbiffiga armar (och pratar om hur dåligt samvete han har för att han tog en bit tårta häromdan, medans hans syster slevar i sig flottiga pannkakor med massa sylt). Idun blev iaf själaglad när hon såg mig, hela hennes lilla kropp spratt åt alla håll och det skulle pussas tills matte var utan smink i princip, min älskade lilla gris! Imorrn ska hon få sin skrikande boll, ska försöka filma och se hur hon reagerar. Här hemma har mamma nån liten gubbe som gör pussljud och säger "I love you" och Fidan blir tossig av och höra den - säkert nån terrierinstinkt att tysta ner allt som piper ^^ Försöker planera ihop min helg så att jag hinner med allt jag vill hinna med, det blir inte lätt. Men om jag lyckats släpa mig upp skapligt om mornarna så ska det nog gå bra.

Missade helt att vända framåt klockan också så jag satt och väntade på en buss som inte skulle komma förrän en och en halv timme senare... fick reda på när mamma ringde att klockan var halv nio istället för strax efter sju som jag hade fått för mig. Vojne vojne... alltid ska man klanta sig med nåt. Tur att jag hade med mig bok och en tidning och att det fortfarande serverades kaffe. Lite mysigt är det ändå och sitta och idla på en flygplats, jag trivs där.

Men trivs ännu bättre med och vara hemma igen, ska äta min sista gyllene prinskorv och krypa till kojs med Fidan välplacerad bakom ryggen. Puss och kram!