Hard Work

Det har varit en högst intressant dag so far. Det är ju fortfarande påskledigt i Sverige så hittills har vi inte fått in ett enda samtal, och klockan är halv två nu. Denna gång är jag lite mer förberedd och har tagit med mig en bok och lånat Stefans hörlurar, så sitter och lyssnar på musik, surfar runt och kollar youtube videos. Vilket precis alla i byggnaden gör just nu, vilket gav mig detta felmeddelande till slut;

Så ja, man kan säga att arbetsmoralen inte direkt slår i taket just nu ;) Med mitt headset i ena örat och Jennifer Lopez i andra skulle jag säkert hoppa högt och skita ner mig om det mot förmodan skulle komma ett samtal nu. Detta är dock lugnet före stormen, imorgon kommer alla tillbaka och människans förmåga att på en så kort tid som en längre helg, kunna glömma alla sina lösenord är klart underskattad... Folk får gå hem men väljer och stanna kvar för att allt ändå är stängt och jag MÅSTE träna efter jobbet... jag var hos Tina i lördags kväll och käkade lite och fick lite grejer till hushållet, bland annat en goddamn våg... fy fan säger jag bara, jag vill gärna ge sken av att jag inte bryr mig så mycket om min vikt och att jag hellre äter gott och njuter av det än och fuss around om några kilon hit och dit. Med betoning på NÅGRA. När vi kommer över en specifik siffra sätter alarmklockorna igång. Jag vill ju kunna ha på mig alla fina kläder jag har hemma i Sverige och ska ta med mig när jag åker hem nästa vecka... har ju varit lite slapp nu och ätit massa skit framför datorn om kvällarna och ingen träning förra veckan. Men nu jäklar. Inget flapjackande här inte...

Dessutom kommer jag promenera som aldrig förr hemma i Sverige. Fan vad jag saknar mina hundar just nu. Har suttit och mailat med tjommen som ska göra karikatyrsmycken av dem, har skickat in bilder och allt och ska bara paya via Paypal så sätter hon igång med dem.

Saknar alla andra väldigt mycket nu också när det närmar sig. Blir alldeles till mig så fort nån skriver att de saknar mig, lättrörd som satan och sitter och småsnörvlar för mig själv. Ska bli så skönt och se alla igen.

Nehej, inte bra och sitta och inget ha och göra och bli sentimental, inte världens bästa combo. Ska kolla om youtube är uppe igen nu när folk börjat gå hem, försöka sneaka till mig lite läsning från min bok. Ta rast kanske? ^^