Star Wars Invasion

Vaknade upp till strålande sol denna söndagsmorgon men nu vekar det som att den har gett vika för moln och lite mer gråmulenhet. Synd, jag som hade tänkt sitta och schteka lite på balkongen. Nu får det bli en egosöndag istället med ett varmt bad, småpyssel och ev lite shopping. Äter te och ägg till frukost som sig bör, det mest påskiga jag gjort denna påsk faktiskt. Köpte kinderägg till mina sambos, annars har jag för första gången i år inte handlat några påskägg eller gömt undan nåt godis. Nu när jag tänker på det känns det lite ledsamt faktiskt, jag brukar annars alltid älska att fixa ihop påskägg. Vafan. Kanske kan hitta nåt i B-town lite senare, nu fick jag ju nästan lite ågren här - traditioner ska hållas bannemej! Annars spenderade jag påskafton med något så okonventionellt som ett Star Wars Convention, och minglade runt med Stormtroopers och Darth Vader. Jag kan inte säga att jag är ett direkt stort fan av Star Wars, i ordets rätta bemärkelse, men jag är uppväxt med filmerna och gillar dem väldigt mycket och har favoriter både bland dem och skådisarna. Tyvärr fanns inte min absoluta favorit, C3-PO (ni vet, den guldiga, förnäma roboten) just på det här eventet, och inte heller Mark Hamill som spelar Luke Skywalker. Men Darth Vader fanns där, även fast jag inte hade tålamod att stå och vänta på och få ett foto ihop med honom (folk är som galna på att kasta fram sina ungar utan hänsyn till kösystem och vanligt hyfs). Samt några coola Siths och Darth Maul. 

En liten Stormtrooper...                                                                                                              Och en stor Stormtrooper.

Darth Vader tar sig ett snack med Stefan om att han ska vara snäll mot Rebecca...

Det är nåt hett med rödfaceade killar med horn och elakt smile...

Det fanns också uppbyggda replikor av Star Wars grejer, såsom en Scout Walker ackompanjerade av små Ewoks:

Jag ångrar faktiskt att jag inte köpte några souvenirer. Jag är som sagt inte så crazy att jag samlar grejer från Star Wars men nåt kunde jag ha köpt iaf, det kändes inte så nödvändigt just då bara. Aja, jag tog iaf kortet till en av återförsäljarna och sitter och kikar på deras produkter, de gör stålrobotar och man kan tydligen få en egendesignad om man ber snällt :) Sara köpte sin precious Boba Fett, den sista som fanns kvar där, och jag är jäkligt sugen på att köpa mig en alien.

http://www.robosteel.com/

Nu har solen kommit tillbaka så kanske ska packa ihop sig och ge sig ut på en promenad. Tre arbetsdagar kvar, sen är jag i Sverige igen! <3 Har snöat in på Jennifer Lopez nya, sjukt sugen på fest, och det är mindre än en vecka kvar till 25-årsfesten. Niiiice...

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=t4H_Zoh7G5A]