Familjesöndag

Det blev till slut en liten utflykt till B-town för hela familjen här. Tanken var att vi skulle handla lite mat, men vi trodde att de bara skulle stänga tidigare idag - det visade sig att det var helt stängt. Shit the same, tog en liten runda ändå och hoppade in på Petstop och köpte lite pressys till mina vovvar - en boll på snöre till Saga, och en massiv, flera centimeter tjock gummiboll till mastodonten Idun. Som dessutom piper nåt för jävligt, dock kommer ju jag bara få stå ut med det över en helg ;) Nevars, hon kommer säkert döda den, som hon gör med alla andra prylar jag ger henne. Men måste ju ha nåt och smöra med när jag kommer tillbaka. Hittade lite roliga prylar i den här djuraffären som jag inte sett tidigare. Bland annat Doggles, som är glasögon för hundar. Makes sense om man har med sig vovven på moppe eller är vid havet, dock ser de ju urdumma ut :D Plus, och det är fan bara i Irland - HUNDÖL!

Kanske ska ta och köpa med mg varsin till jyckarna och se vad de säger. Undrar vad de kan ha smaksatt ölen med...

Vi fortsatte sen in till Pizza Hut och käkade lite, pizza för Adde och pasta till Stefan och mig, plus min bruschetta som jag tog förra gången med <3

Vår middag följdes åt av bio. Adde  höll på och spricka av iver över Fast and Furious 5 så valet föll på den efter lite övertalning (aka; Rebecca blir bjuden för o se skiten). Och den var faktiskt inte så pjåkig! Jag har haft min beskärda del av de här filmerna eftersom jag hade ett ex som var biltokig och älskade de här filmerna, och vurmade för snabba bilar överlag, så även fast jag gillar snygga, snabba bilar så är jag bra trött på alla "Snabb-och-argsint-nummer-X!" filmer. Men vem kan ogilla Vin Diesel och The Rock i en och samma film? När de två drabbades samman var det som en mindre jordbävning. Sällan har det varit så mycket svettiga muskler på en gång, flämt!

Rolig notis; De har börjat med naturgodis inne vid bion. Och det tog ett tag innan jag fattade att det faktiskt stod på svenska...