Krams

Ibland blir jag förbluffad över min egen dumhet. Jo det händer ganska så ofta, och ja, jag inser faktiskt själv ibland att jag inte är den skarpaste kniven i besticklådan ;) ibland är jag bara en sked som är omöjligt och diska för att vattnet rundar av skiten och skvätter överallt... men men. Jag testade en ny grej från cafeterian idag, nämligen Mocca-kaffe. Revolutionerande, eller hur? Jag som är kaffefantast och älskar allt som har med kaffe och choklad att göra avgudar ju såklart när de båda strålar samman - kaffedrinkar, Starbucks, mockarutor - you name it. Men aldrig har jag ens tänkt tanken att Mocca faktiskt är - just det. Choklad och kaffe. Jag har alltid kört på cappuchino, och trott att Mocca var nån slags extramörk kaffe i stil med espresso. Inte fan tänkte jag tanken att Mocca kunde stå för chocolate också, tro det eller ej. Fatta hur många fattiga, blaskiga cappuchinos jag druckit och suttit och blandat ut med oboypåsarna som ibland finns på caféer, och allt socker jag öst i mitt svarta kaffe de dagar jag känt för nåt extra, extra sött... så har jag missat litervis med perfekt chokladkaffe redan från start! Det är outrageous! Jäkla blondin alltså, måste vara allt testosteron hemma som fördummar mig...blir påfyllning av lite kvinnliga, intelligenta hormoner nästa vecka...

Men men, i brist på annat och skriva så bjuder jag på lite Rebecca-dumhet istället. Annars så har det varit väldigt lugnt de här dagarna, inte på jobbet då ofc men efteråt. Har jobbat lite mer övertid och kommit hem senare, igår stack vi till Captain Americas efter jobbet och käkade poppers och cajun-lax med bakad potatis, najs as majs. Och appropå mockarutor, så fick jag en generös tilldelning av en cookie friday idag med, så att jag får baka kakor till desken trots att det inte är min tur :D så ikväll drar jag till lokala Superquinn och handlar ingredienser så får jag brainstorma lite under eftermiddagen över vilka kakor jag ska fixa... funderar på en variant av Dumlekakor som Malin nämnde... mockarutor... kolakaka... maräng... hum hum hum...