Sluttampen

Vart var jag igår nu då..? Jag hann tydligen med det mesta såg jag sen, trodde jag hade fler bilder av det vackra landskapet på vägen hem att visa men tyvärr blir det ingen större succé med mobilkamera genom fönster i solsken... men jag kan rekommendera mer än nånsin nu att ta en tur längs kusten och de mer karga bergstrakterna i Irland, det är så himla vackert och precis så som man föreställer sig att Irland är ute på landsbygden, antagligen samma vyer sen lång, lång tid tillbaka. Gorsebuskarna som jag nämnde igår, är den växt du ser allra mest på den här sidan av Irland, likaså i samma landskap i Skottland. Den har massor av gula blommor och en distinkt, söt kokosdoft.

På vägen hem åkte vi också förbi en liten fiskeby där vi satt en stund och hinkade i oss vatten, eftersom medeltemperaturen i bussen kändes som att den låg strax över medelhavsvärme, speciellt eftersom området där vi satt var som ett vakkum av icke syrehaltig luft... efter detta tog vi oss återigen ut på motorvägen och begav oss hem. Anlände till Dublin igen runt åtta-tiden, aningens halvdant att komma hem till en stad igen; jag hade gärna stannat där ute på kusten ett tag, kanske tältat lite? ^^

Bilden på hela glada gänget har jag helt fräckt snott från den käre Kausti ;) Men jag tyckte att en sån här fin bild ska få spridas lite!

Från vänster; Adde, jag, Rasmus, Anna, Tom, Elin, Isgren, Kausti, Johannes, Andreas, Katta och Pia.