Tvättomat

Så var det söndag, och pappa och Heidi åkte tidigt imorse. Känns lite skumt att det bara är vi tre igen. Det blev inget Powerscourt Gardens igår, vi hann inte det eftersom vi var kvar så länge i Brey, men där var det däremot jättehärligt, och vi åt god mat på uteservering och kollade in havet. Självklart släpade jag hem X antal stenar och en ensam snäcka hem. Men får åka dit ett par ggr till, det fanns stränder längs med vägen dit också som jag skulle vilja undersöka. Kommer upp lite bilder senare. Just nu sitter vi nämligen hemma hos Sara och Jamie och tvättar över tre veckors tvätt. Vår jäkla tvättmaskin har varit trasig i snart en månad men fixarna vägrar komma efter fyra så vi är rätt stuck på den punkten...får försöka övertala landlorden att släppa in dem med nyckel under dagen, för vi kan inte springa och tvätta hos andra hela tiden, även fast vi får utmärkt service här borta ;) Men tre säckar tvätt plus två mindre påsar så detta lär ta ett tag. Synd eftersom det är över 20 grader ute och jättevarmt. Men får se om vi kan sneaka ut sen när vi är klara och få lite sol.