Uppe med tupparna

Klockan kvart över sju imorse vaknade jag, och kände mig så jäkla bakfull. Helt sjukt, och jag drack inte en droppe igår, bara vatten. Måste ha sovit djupt som ett as, var dödstrött igår kväll. Kom hem från jobbet och var hemma några timmar, sen åkte vi in till stan för att lyssna på livemusik inne på Gogartys. Vi valde att äta där också, vilket visade sig vara en fullträff för mig men lite av en nitlott för de andra. De valde lammstuvning och kyckling och det föll tydligen inte alls i smaken, medans jag valde trout - som är en slags forell, eller kanske röding , det är lite oklart med översättningen. Bakad var den iaf, och ovanpå den var det vitlöksbakade räkor, och allting badade i en såsblandning med vitlökssmör mitt i allt, och en lite assiett med potatismos och grönsaker. Super, super, SUPERGOTT, så jäkla välbakad fisk och räkorna var helt otroliga. Åt upp alltihop utan en ensam blomkålsbit och lite spenat, eller vad det gröna grejset nu var, och proppade i mig Guinnessbröd samtidigt, doppad i smörsåsen... <3 fan vad jag älskar mat ^^

Efteråt gick vi ner och lyssnade lite på livemusiken, och pappa hade sån tur att de drog igång hans favorit, Dirty Old Town. precis när vi kom ner. Vi stod kvar där ett tag och diggade i folkhopen innan det till slut vart för mycket folk för mitt folk och vi tog oss hemåt.

Idag sitter jag här och försöker vakna till sans med hjälp av svenskt te och sytmunkar... men det är iaf strålande solsken, och idag ska vi åka tåg till Brey och kolla på kusten och sen vidare till Powerscourt Gardens för och kolla på allt grönt. Ha det gött!