Mitt päron och hans skrutt

Så gött så gött att vara ledig mitt i veckan, det får jag göra om... ^^ Nu är ju farsan och hans särbo nere och hela dagen igår spenderade vi inne i City Center. Åkte in och visade dem Arcade Hall, det var strålande solsken och hela 21 grader varmt! Underbart! Vi gick runt inne på den lilla marknaden och handlade krimskrams, jag ville också göra ett bidrag till kramsandet och köpte en liten fickspegel i tyg :) Så fick jag även en tidig födelsedagspresent av Heidi i form av en ny plånbok - med Betty Boop, av alla ikoner, jag har inte ens sett nån film eller serie med henne, eller vad hon nu är... men plånböckerna var så himla fina, lite vintagestil i beige och vinrött och gott om plats för alla mynt, kort och kvitton man samlar på sig här.

Efter lite botaniserande gick vi och åt lunch på The Auld Dubliner, käka gammal hederlig fish and chips, och drack guinness ofc.

Hedi gömde sig med kameran bakom pappa - tittar man noga ser man en hand iallafall :)

Resten av dagen vandrade vi runt, jag visade alla shoppinggator inne i centrum och vi släppte lös Heidi inne på Penneys medans vi satt utanför och njöt av solen och kollade på folk :) Det är lätt att se att jag har flest influenser från min pappa, vi har till och med samma skosmak ;)

 

 

 

Och dessutom; här har ni varifrån jag fått min dåliga humor! :D

http://www.youtube.com/watch?v=viOCSQp6qgc

Nu ikväll ska vi nog iväg och äta stek på Vineyard. Fint ska det vara!