Rebecca writes in for status update...

Nu är man bra arbetsskadad, när jag öppnar upp det här inlägget och börjar skriva "User calls in..."... suck. Aja, det är tisdag, halva dan har gått, det  har stått två kartonger choklad bredvid mig hela förmiddagen som jag febrilt försökt förmå folk från alla hörn och komma och hämta av, för det är direkt hälsovådligt att ha så mycket socker i närheten av en lätt stressad Rebecca med godisabstinens. Nu har det sjunkit till en tallrik dold av godisar så förhoppningsvis är väl resten borta inom en timme. Men igår var jag faktiskt duktig och följde med Sara och Jesper och tränade på gymmet här på jobbet. Rejält gött faktiskt och få röra ordentligt på sig, svettas och tänja ut musklerna, hade verkligen saknat det. Så nu gäller det och upprätthålla detta och se till att gå ett par ggr i veckan. Så kan jag äta ÄNNU mer gött sen! ;)

Och appropå gött, så är jag dels LEDIG imorgon, och dels så kommer min pappa  ikväll och hälsar på! <3 Plus hans särbo, de anländer sent ikväll men ska hoppa på bussen till flygplatsen och möta upp dem -det är ifrån pappa jag har fått min egen virrighet så det är lika bra, annars kanske jag får telefonsamtal om natten om att de irrat bort till Finglas eller nåt ^^

I brist på effort så klistrar jag bara in valfri bild på ett extremt sött, fluffigt random djur och önskar alla en fortsatt trevlig, gullig, kanske inte fluffig men who knows... tisdag :)