Super Manic Monday

Ja fy fasen vilken morgon. Inte nog med att jag sovit som ett drägg inatt, vaknat hundraelva ggr och trott att jag varit på jobbet och försökt hitta telefon och resolverlista och allmänt kaos - när jag sen väl kommer till jobbet ÄR de kaos. Folk har ringt som tokiga, det har varit explorer som fryser och hänger sig och jäkla viruset som sprider sig som en löpeld genom ett mail som folk öppnar titt som tätt -  ringer det INGA varningsklockor när man inte beställt nåt och ändå får mail om paket? Kollar på avayan (linan vi har som visar hur många det är i telefonkön och vilka som gör vad)  som har varit illröd med 15 i kö och alla agenter upptagna - då kan ni ju tänka er att det kittlar i stressnerven. Nu har jag iaf lunch och försöker vakna till liv med massa kaffe och överblivna kakor sen förra veckan - nu är målet bara att ta sig igenom dan utan att ställa till med nåt jäkelskap.Vojne, vojne...