Om nom nom

Blir ett snabbisinlägg på resultaten av kvällens bakfeast; Adde bestämde sig för att göra röda (rosa) kokostoppar med smält choklad ovanpå. Värsta godiskakorna.  Och jag gjorde mina cupcakes :) Bakningen gick faktiskt stillsamt till, koncentrerad som man var på att vispa kokos, glasyrer och annat. Tycker vi båda är vinnare här, Adde för hans intensiva koncentration på sina toppar och för att han gjorde dem rosa ^^ och för attj ag råkade trasha en hel chokladkaka... mina cupcakes blev inte riktigt lika fina som de kanske är annars, orkade inte riktigt lägga effort på spritsandet och hittade inte receptet jag använde till de andra, så det här blev nån "tyngre" variant. Men de smakar säkert ok ändå; hälften nutella-fyllning, hälften jordgubbssås-fyllning. Här sparas inte på kalorierna ;) Jäkla jobbiga ljus som gör cupcakesen gula.. de är vita egentligen, I swear!

Fullständigt omöjligt och få en normal bild på den där... ^^