Mer påsk åt folket!

Nu är det snart april, nu tar sig påskfirandet än mer ytterligheter; i Blanchardstown har de satt upp en hel liten kavalkad av sjungande påskharar och nån obestämd, smått obehaglig gnome i mitten av allt. Och igårköpte jag kakor till oss formade som kycklingar ;) det är inte så svårt att få mig att haka på hysterin här inte...

Självfallet är det fritt fram att skicka påskägg hit... bara märk dem med mitt namn, sätt gärna ett kodat lås på dem med som ni sen skickar till mig via sms så jag kan få upp dem också.

Annars är det hektiskt på jobbet. Folk har ringt som tossingar denna vecka, vi har fått lägga om raster och lunch så inte för många är iväg samtidigt, allt för att vara beredda; inte ett samtal får missas. Nåt jäkla virus är på gång och sprider sig så lär nog fortsätta vara livat.

Såhär tråkig är jag, och roligare än så blir det inte. Nu ska jag sova gott i en säng som doftar Dorritos och med nån lustig kuf som gör en egensnickrad variant av yoga..  Nattinatti.