Härliga måndag

En vanlig måndag på jobbet. Det flyger klubbor i luften och det går troll i datorerna. Jag klarade mig från lustiga hallucinationer inatt, söndagar som annars brukar innebära en hel del konstigheter. Jag funderar på och gå till nån drömtydare , jag har så oerhört lustiga drömmar nuförtiden som visserligen är rätt underhållande och höra på när jag råkar kväka ur mig ;) men när de följs av diverse konstiga handlingar som stör sömnen för oss båda blir det ju lite väl knasigt. Jag hade en psykologilärare som sa att jag nog var väldigt tillgänglig för hypnos, det skulle faktiskt vara riktigt intressant och testa. Dags och damma av psykologiböckerna med och plugga lite med känner jag, kan vara intressant också att luska i hur man reagerar och interagerar med folk och fä och hur mycket de påverkar en. Vi har snackat om att ta in en fjärde rumskamrat och Stefan har ju nån psykologstudent på gång - hur passande som helst.Låter lite flashigt det där också... studera psykologi på fritiden...genom och kolla på Addes Fringe kanske.