Cupcakes hela dagen lång.

Spenderat hela eftermiddagen nere i city center, med shopping och presentinköp och ska strax kila över till grannen för ännu en grillkväll. Det får bli och käka lite och ta nåt glas vin för min del, som det känns nu iaf, är så jäkla trött och degig och vill allmänt ligga och äta flöt och se på skräp. Skulle gärna vilja se nån splatterfilm of doom, alt nån hårdkokt actionthriller, bara för och jämna ut det hela lite - jag har nämligen BARA köpt rosa, sötsliskigt gulligull idag typ och det skrämmer mig lite att jag blir så väldigt tjejig - jag är inte van vid mig själv som sån. Det är cupcakes för hela slanten och ROSA converse, med rosarutigt foder. Valde jag ut bland en hel hög med ashäftiga, målade converse med diverse Hello Kitty, Naruto, Betty Boop och annat smått och gott som motiv - jag var jäkligt sugen på och köpa de beige animeconversen, jag slår nog fan till på dem när pappa och hans särbo kommer ner sen och jag visar dem Arcade Hall. Tittar man närmare på skorna ser man att de är lite B målade, men vad fasen... även fast jag tecknar hyfsat bra kan jag nog inte åstadkomma nåt liknande själv, och har nån annan gjort grovjobbet för bara 20 euro så why not? ;)

Dagens inköp;

Mars-ägget fick jag av en välvillig Stefan på presenthumör, alla fick varsitt. Nu ska jag kila iväg och vina lite. Ha det gött!