Love at first sight...

Det är fan gött och ha en timme lunch. Faktiskt, jag kan ta att kunder ringer in i sista minuten så man får sitta upp till 20 minuters övertid utan betalt, bara för att det är så skönt att kunna sitta här, äta min "stoup" (soppa och stuvning i ett, godare än det låter) och surfa runt lite i lugn och ro och sen kunna ta "efterrätt" på det i form av en ny Flapjack (Belgian Choc-Chunk!) och kaffe och fortfarande ha en halvtimme kvar :) Känner mig aningens rastlös idag, vill att det ska bli helg, vill GÖRA saker. Trött som en gammal skosula och humöret inte på topp kanske, men jag har hittat mig en ny kärlek att svärma runt - i form av en bikerjacka från Kenzas kollektion med Jofama. 1995 riksdaler går den på, vilket egentligen är det saftigaste i laget när det gäller mig och kläder men jag är fan kär... Alltid på jakt efter den perfekta skinnjackan, har varit i hela mitt liv typ och den här är det närmaste jag kommit perfektion hittills. Älskar detaljerna på den,alla nitar och fluffet och mönstret inuti. Ska jag....?

Kenza är annars inte nån bloggerska jag direkt följer, såg den här bilden av en slump och klickade mig fram som en galning för att se vad det var för jacka och vart man kan få tag på den. Tydligen finns det en butik i Linköping som säljer Jofamas kläder och eventuellt den här jackan, annars finns det en lista på webbsidor att handla ifrån... som Chique . Ska jag eller inte... fan vad svårt!