Keep on tjocking!

Nyss hemkommen, nyduschad och nerkrupen i sängen med kingsizetäcket uppfluffat och klart. Nu ska det fixas ännu ett inlägg om MAT, och inte vilken mat som helst - trerätters, från en resturang som heter Twelfth Lock. Det är både ett hotell och en resturang, ligger precis bredvid en Göta Kanal-kopia, komplett med sluss och allt! Skitmysigt, byggnaderna är gjorda i sten och det ser nästan lite slottslikt ut, dessutom fick jag nästan ont av hemlängtan bara av att se den fina lilla kanalen med alla dess båtar, och solnedgången i bakgrunden... första gången detta år man sitter på uteservering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paxat för och sitta och mysa under ljumma vårkvällar framöver... maten var också superb, och billigt med. 3-rätters för 17 euro, och det är riktigt gött käk också. Förrätt: Getost med pesto, vitlöksbröd och sallad. Huvudrätt:Potatismos, rökt torsk (eller coley, inte riktigt en torsk men medlem i torskfamiljen tydligen) med cheddarost och gräddig vitvinssås. Efterrätt: delade en jordgubbs cheesecake med Sara. Grädden på moset, bokstavligt talat.

 

Mätt och belåten ska jag nu lägga mig tillrätta och sova lite innan den andre kommer hem från Woolshed. Fredag imorrn, ÄNTLIGEN. Får se om det blir mer ätande imorgon, ska det tjockas på så ska det :) Bjuder på lite fler fina vårbilder som jag hittade på vägen till resturangen, nu borde det väl ändå börja bli vår i Sverige iaf? Sov så gott!