Orka komma på bra rubrik...

Då försöker vi igen, satt och skrev det här inlägget igår egentligen men Wordpress ville inte vara med, så nu gör vi om skiten igen och tar bort allt mitt klagande om värdelösa tisdagar ;) Var ju iväg på pilgrimsfärd inne i B-town i söndags förmiddag och shoppade loss lite, köpte både nytt smink och nya kläder. Tror dock aldrig jag varit så budgetmedveten som denna gång; jag sprang runt med säkert 20 plagg bara inne på Penneys och sorterade sedan noggrant ut dem efter vad jag faktiskt behövde och som matchade det jag redan har. Har jag nog inte gjort nån gång tidigare faktiskt. Får man vuxenpoäng då? Usch då...

Jag har ju lyckats spara ihop lite nu men får hålla mig själv tillbaks för och inte go wild och spendera allt på kläder och presenter. Resa var det.

Den vita tunikan/klänningen har jag ju redan i svart men kunde inte motstå den vita också, och den är oerhört bekväm :) Nummer två har jag burit på jobbet nu och fått höra att jag ser ut som Indiana Jones- hurra för originaliteten säger jag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här ser faktiskt lite tantig ut när den inte sitter på, I know, men jag snöade av nån konstig anledning in på silkiga material i veckan och ville hitta nåt liknande att testa och se hur det är att bära. Då var den här perfekt, ihop med en hög kjol eller de svarta stuprörsjeansen jag också köpte.

 

 

 

 

 

 

Jag har också för första gången i mitt liv köpt fakenaglar... jag blev så van vid att ha mina gelenaglar förra året och det har varit en pina rent ut sagt att "bara" ha vanliga naglar nu. Mina skills från fornstora dagar då jag kunde sitta i timmar och göra mina naglar till konstverk är ett fett stort minne blott, och nu vägrar de envist lyda mina kommandon att växa rätt, sluta flisa sig och gå av hela j*la tiden. En nagelförlängning här nere kostar mellan 6-800 spänn och jag känner mig inte motiverad att lägga ut det just nu, så då återstår bara alternativ nummer två... har alltid haft lite white-trash-känsla över fakenaglar men de här funkar faktiskt hyfsat - de håller ju ofc inte samma standard som Malins fina kreationer till exempel, man ser att det är fake, men det är bättre än mina avskavda, ojämna klor jag går runt med annars ;)

I ett anfall av hundsaknad köpte jag också ett smycke i form av en rosa pudel - det var det närmaste jag kunde komma i hundväg den dagen.

Nu ska vi strax käka lite onsdagsmiddag som vi beställt, salt och chilli räkor... <3 så ska jag försöka ta tag i dammsugning som jag så dumt sa att jag skulle göra, plus fixa garderoben och hänga upp allt snyggt och prydligt på galgar som inte är uppackade ännu se de inhandlades på senaste IKEA trippen, en sisådär... tre-fyra veckor sen? :D