Urk på burk

Jag har klarat mig hyfsat under förmiddagen här men nu efter lunch, efter att ha pressat i mig lite kryddat ris och sky (la ner projektet med att skala kycklingvinge), en muterad clementin/apelsin, halva chokladmuffinsen jag hittade i min säng igår kväll <3 samt MASSOR av vatten som borde ha gjort mig lite piggare så har jag nu en downfall of doom istället och skulle kunna somna om jag bara tillät mig och sluta ögonen för en stund. Jag är inte ensam, stället är fullt av folk med mer eller mindre dagen-efter-symtom som varierar mellan lätt huvudärk och allmän flummighet till ren galenskap... vad annat kan man förvänta sig dagen efter St Paddys Day? ;) Ändå drack jag inte särskilt mycket igår men lyckades ändå bli rejält onykter och få psykbryt av asflabb över en övergiven brödbit på vägen hem och sen kunde jag inte sova för att det snurrade som fan när jag stängde ögonen, så jag försökte sova med uppspärrade ögon, med miserabelt resultat... men sen somnade jag på nåt sätt ändå och nu är det bara drygt en och en halv timme kvar tills jag får skutta hem och avlida lite i min sköna säng... ^^