Cookie

Var lite baksugen (se där ett ord som man kan fnissa åt!) efter jobbet så samtidigt som jag stekte kycklingbitar så rörde jag ihop smet till ett kakrecept jag hittade, Black and White Cookies. Lite liknande mördegskakor, och med MYCKET glasyr, en vit och en chokladig. Vet inte varför jag har snöat in på glasyr och skit, det tar ju en halv evighet och sitta och smeta på och det går åt ett helt paket florsocker och det blir så sött att det iiiiiilar i tänderna. Men det är gott och ser lyxigt ut :) Stefan hoppade in som tillfällig glaserare när han gjorde en avstickar till köket för och kolla statusen, fixade egna specialare med Nutella ovanpå. Nejdå vi är inte alls ett gäng gottegrisar här... ^^

That is pretty much it, nu ska jag damma av min kropp från allt mjöl och florsocker och joina Adde vid Fringe. Solsken och varmt ute idag, huvudvärken har mildrats något, relocation ersättning imorrn så jag kan unna mig lite shopping i helgen... <3 Niiice!