Skallebank

Det är inte många knop som har gjorts de här dagarna. Sen torsdags/fredags förra veckan har jag haft konstant huvudvärk, en spänningshuvudvärk som sitter och spänner vid pannloben och kikar fram då och då med mer eller mindre förnyad styrka under dagen. Jag lyckades ändå hålla den i schack i helgen när vi var på bio och ute på puben etc, men när det är relativt lugnt verkar den slå till som mest. Igår var det för jäkligt, kom hem och gick och la mig direkt och hoppades att lite extra sömn skulle göra susen. Tyvärr var inte mitt huvud med på det och blev ännu värre, så förutom en paus för att gå ner och äta så låg jag till sängs hela kvällen, till hälften sovandes, till hälften med ögonen på Addes Star Wars-program, eftersom lite ljud verkade få det hela att mildras något. Lite kaffe och en chipspåse som bars upp till mig togs också tacksamt emot och lindrade den själsliga värken lite <3 men tyvärr bryr sig inte huvet om såna godsaker. Vid nåt tillfälle när vi skulle sova sen kände jag illamående komma och gå, och då blir jag en aning orolig faktiskt. Kanske är det så att värken från början sitter i nacken, så jag ska prova och smörja in mig med min dunderkurssalva hemma sen, och försöka dricka massor och ta det lugnt. Det blir ju säkert inte bättre av att en sitter vid datorn hela dagarna men jag får påminna mig själv om att resa mig upp och böja på nacken med jämna mellanrum. Blir det inte bättre innan veckans slut får jag gå till farbror Doktorn igen...

En halvtimme kvar av lunchen, hade kunnat blogga resten om helgen men har så många bilder jag vill ha in så det får vänta :) Jag hade en Skype-date med Talitha i söndags kväll efter vi ätit, var så skönt att snacka lite skit och höra hur de har det i Norge, och med hennes mastodontstudier i juridik. Nu har jag ett till land att besöka, får bli Norden runt i sommar sen :)