Fortsättning på helgen

Skallevärken är kvar, så det är inte så mycket mer och göra än och dra sig till sängs om en stund. Ska skriva klart om helgens bedrifter först bara, väldokumenterat ska det vara ;)

Slutade där vid öltanken. Sen var det bio som hägrade, och till min stora lycka blev det och se en thriller, nämligen The Rite med obehagligheten personifierad; Anthony Hopkins. Dock var tyvärr inte filmen så läskig som jag hade hoppats, en aning seg i början och ett alldeles för snabbt slut. Men men, det är så nära en skräckis jag kommer iaf :)

Det visades även en trailer om ännu en religionsbaserad film som hade premiär nyss, nämligen Priest! Med ingen annan är Paul Bettany i huvudrollen... Mmmm har ju en liten crush på den snubben efter Da Vinci Koden, vete fasen hur det är funtat i min mentalitet men tyckte han var riktigt het som blodtörstig, självplågande albino... Denna gång ska han vara en vampyrslaktande präst, vilket är ungefär lika skruvat. Men skruvat är bra, skruvade människor faschinerar mig.

Back to subject, efter bion klev vi ut genom dörren och gick fem meter in till Woolshed, där vi spenderade hela resterande kvällen med öl och Irish coffee. Vi satt vid vårt lilla bord och gjorde faktiskt inget vettigt alls, mer än och ta en massa flummiga bilder där jag lyckades figurera en hel del, för ovanlighetens skull. Här nedan följer en bildserie på mig och mitt vackra anlete, när jag demonstrerar mina skills i att öppna upp gapet och svälja ostklumpar. No idea vart den färdigheten stammar ifrån... Fullt med ost i munnen vart det iallafall och faktiskt inte så supergott när det överdoseras.

 

 

 

 

 

 

Skönheten och Ofoget? Samt lilla jag och mina big boys! ;)

Nu är inte det här nån egokavalkad (fast det är kul att det faktiskt kommer med lite bilder på mig, brukar ju sky kameran annars så får passa på) utan i den här sista bilden hamnar blickfånget på damen till höger om ölflaskan . Ung tjej 25+, med sött ansikte, kanske lite i det väl sminkade laget, men helt ok. Och så värsta pantertanterbyxorna... jag trodde inte folk gick runt i såna där fladderfloppsiga, vida linnebyxor längre för det är så sjukt osmickrande på i princip alla. Jag hade själv ett par när jag var ung och dum som jag gick runt i och tyckte jag var the real thang! Men som jag vill kura ihop mig av skämsrysningar över nu när jag tänker på det. Kunde inte hjälpa det, vi satt och bligade fånigt på den där linnebeklädda baken x antal ggr, blicken drogs liksom dit automaiskt... ^^

Nu får det räcka för ikväll, nu ska jag dricka upp min choklad och skutta ner mellan lakanen! Sov gött!

 

Ps:Kom ju på det... det kom ingen aspackad Adde sen, det kom istället en relativt pigg och nykter sådan fullproppad med kaffe och tårta och Melodifestialtittande :D jag själv lyckades inte bli på lyset nåt vidare nämnvärt heller, min drinkblandning av öl, kaffedrinkar och vodkadrinkar till trots. Men om två dar är det S:t Patricks Day. Då jäklar.