Livets goda

Söndagkväll, sitter och går igenom lite bilder, glanar på Vänner på tv:n, avsnitter när Rachel kommer hem med en nakenkatt... Awesome :) Om en timme ska Adde och jag möta upp hans kollega och dra ner till Vineyard igen... Det är mycket kött nu alltså, den här veckan har det varit mycket äta ute även på vardagen och det är så lätt och fastna i det så det är inte klokt... egentligen har jag inte råd och käka mer extravagant nu, jag har betalat alla räkningar och ska spara ihop tills mina föräldrar och vänner kommer och försöker lägga upp en budget som ska täcka lite extragrejer på typ lördagar endast. Men nu var pojken snäll och bjuder :) och gratis är alltid göttast, så är det bara <3 Men å andra sidan så är det här en livsstil som faktiskt hör till vardagen här nere. En ny tillvaro med nya rutiner, och varför inte utnyttja det här året till att faktiskt kunna ha en sådan vardag, käka god mat ute, gå på bio, dricka lyxiga kaffedrinkar och köpa cupcakes till fika. Jag vill självklart kunna spara pengar också, men jag vill inte heller se tillbaka på min tid här i Irland och ångra att jag bara jobbade och stod och räknade småpengar till en liten efterrätt på helgerna.

Vi hade iallafall en riktigt skön heldag på stan igår. Åkte in vid tvåhugget och skulle leta reda på det där svenska cafét. Dock hade vi tre adresser och ingen riktig koll på vilken som stämde, så efter att vi checkat de två första adresserna och inte hittat nåt blågult konditori fick vi dra slutsatsen att sista adressen verkligen var den som låg på andra sidan stan... så då sket vi i det och drog till Captain America istället, där jag käkade en riktigt god beef fajita och vi delade på en tank med öl! :D

Det positiva med och vandra runt såhär var att man fick se så många fina gränder, små affärer, en arcade market full av indiska och asiatiska försäljare, och vi fick även en glimt av Adde och co:s amfibiefordon - senare åkte den förbi med hela gänget i sig :D

Jag har för övrigt blivit alldeles för fäst vid stora stekar och saftiga hamburgare... det är det första jag är sugen på om mornarna, och jag har börjat uppskatta mina stekar en aning blodigare än vad jag tidigare ätit. Jag som förr alltid brukade testa fisk och skaldjur sätter nu helst tänderna i en saftig bit kött! ;)

Tanken med öl väckte stor munterhet hos alla och samtliga ville dokumentera härligheten:

Det börjar bli dags att dra och käka så jag får göra halt här så länge och dra en fortsättning följer!