Saturday night live

Det blev ingen hemmakväll under täcket med flöt igår sen, det blev en pubkväll på Vineyard med lilla gänget istället, ätandes jätteklyftpotatis med cheddar, mozarella och bacon och sallad, oanständigt gott! Och två Irish Coffee och en Guinness på det, fått ett litet sug efter Irish Coffee de senaste dagarna så misstänker att det blir flera ikväll. Idag ska vi nämligen, samma gäng, dra ner till stan och luncha på ett svenskt café som jag blev tipsad om av Elin, och ta en helkväll med bio och oundvikligen ännu ett par timmar på valfri pub :) Adde och hans kollegor är och åker Viking Splash Tour, som är en så kallad amfibiefordon som är nån slags båt/buss som kan åka både på land och i floden som går genom hela Dublin. Det ska bäras vikingahjälmar (!) och drickas öl i mängder. Låter både skrämmande och underhållande på en och samma gång, iallafall för dem som står bredvid och tittar på spektaklet ;) Ska man till Irland och tycker det här låter som the shit, finns det en länk till upplevelsen; http://www.vikingsplash.ie/

Jag förväntar mig en bra packad pojke komma hem inatt sen, om han nu inte ramlar i floden eller nåt annat dumt... men tänkte bli lite rund om fötterna jag med så ;) Ha en go lördagkväll gott folk!