Thank god it´s friday

Sippar lite på mitt kalla kaffe och knaprar på en klubba som jag fick av Stefan, lägligt nog efter en skapligt upprörd kund :) regnet vräker ner ute, nu syns inte ett spår av det fina vårvädret vi hade i en hel vecka. Det här bådar iaf gott inför en lugn kväll med massa gött o äta och kura ihop sig framför en film kanske, känner mig en aning trött och sliten så kvällen får nog bli lugn i vilket fall.

 

Appropå film så var jag ju iväg med Tina i onsdags och såg bio, No Strings Attached föll valet på. Vanligtvis brukar jag inte vara ett större fan av romantiska komedier men den här var faktiskt överraskande bra och inte alls så sötsliskig som jag trodde. Natalie Portman är riktigt bra.

Några minuter kvar på min lunch så ska skramla ihop till lite mer kaffe och sätta mig och kolla på min ärendekö, och förbereda mig inför en förhoppningsvis lugn fredageftermiddag. Det är lite annan stämning på vissa kunder under fredagar, de vill ta helg och de ska åka bort och är lite mer sorglösa och tålmodiga än vanligt ;)