Stupid is as stupid does

Välkommen till D-day för Rebecca Andersson, eller närmare bestämt DUMHETS-dagen med stort fett bläcksvart D! Det här har inte varit min dag på något sätt och vis, sovit oroligt och med för lite sömn till och börja med, sen trillar det ena det ena krångelmakarproblemet efter det andra och INGET av dem är nåt jag känner igen ens en liten pyttebit av, jag som var lite stolt över att jag nu känner igen problem som kommer och fixar dem själv. Men nu kom det alltså en hel drös med nya, fräscha problem att ta itu med och mina samtalstider var återigen uppe i himlen och vinkade. Dessutom var jag osedvanligt (ja, jag är det inte JÄMT, faktiskt...) trög och uppfattade inte ens de mest enkla instruktioner, stirrade mig blind på ett datanamn som egentligen var ett servernamn (jag skriver hundratals datanamn i veckan, i princip ett till varje samtal, jag BÖR se skillnad när bokstäverna och siffrorna är totalt olika...) och jag glömmer avinstalliera gamla program innan jag installierar nya, ett självklart move man gör innan man ens flåsar på installationsknappen, jag hittar inte sidor som jag borde ha lagt till i Favoritlänkarna för länge sen och får tjata på mina stackars kollegor för att få dem skickade till mig, sen inser jag att jag bara behövde kolla senaste länkarna i sökrutan... Till råga på allt, och här är grande finale; har jag lyckats läsa åt helvete fel på vårat schema, och fått för mig att min lunchrast är kvart i två på eftermiddagen... Väntade, väntade och väntade på att jag skulle få äta lunch, Elin uttryckte förvåning över hur sen min lunch var men inte ens där reflekterade jag över att det kanske var lite skumt detta. Tills jag då ÄNTLIGEN får trycka på Lunch-knappen klockan kvart i två prick och får den briljanta idén (den första idag) att extrakolla schemat innan jag går - och inser att jag skulle haft rast för typ 3 timmar sen... det är min rast som börjar kvart i två... GG! Så nu sitter jag här, och när min lunch och rast är klar kommer jag ha en timme kvar och jobba och sen får jag gå hem. Då ska jag gömma mig under täcket och käka choklad och se nåt hjärnscellsbefriat program som mitt stackars huvud faktiskt kan klara av idag... emellanåt hoppas jag att mitt kaffe och min Flapjack ger mig lite sockerkick så jag kan undvika och ställa till mer oreda för mig själv den sista timmen ^^