Drink up me hearties yo ho

Jag har fått reda på att vår 25-årsfest ska vara en maskerad! Och temat ska vara; Pirater - eftersom fjärde Piratesfilmen kommer samma månad. Skitkul ju! Förra gången när jag klädde ut mig till clown sa jag att jag skulle försöka skrapa ihop min nästa maskeraddräkt själv, men det vete fan :D när det finns så många häftiga att skaffa här! Stefan skickade mig en länk till en kostymbutik, http://www.thecostumeshop.ie/. När man söker på pirate kommer det en hel uppsjö kostymer i alla möjliga former. Jag är jättesugen på att införskaffa nån av dem, dock är det flesta en aning... porriga? Eller är det bara jag som har en för freudiansk fantasi? ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag antar att jag måste ta på mig leggins eller en underkjol för och kunna ha någon av de kortare kostymerna, de varnar till och med i beskrivningen:  Please note this is a very short item and your bum cheeks may show - we recommend adding a petticoat to increase the length"

Porriga eller inte, så vore det kul att gå all-in på att se vacker ut efter att jag var så anskrämligt ful förra gången ;) förslag och åsikter tas gärna emot eftersom jag får sån fruktansvärd beslutsångest!