Marskatt

Då var vi inne i mars, kusligt hur fort det går... jag har varit i Irland i två månader nu. Känner mig fortfarande lika noobig som när jag började, med undantaget att jag fixar fler och fler ärenden själv nu, vilket är gött. Både för mig och kollegorna :) Fortf sjuk, igår hade jag en riktigt crappy dag, huvet kändes som det var överfullt av helium och mitt humör detsamma. Åkte ifrån både väska med alla mina bästisar (nässpray, panodil och Strepsils) och min badge. Feber of doom. Ack och ve. Aningens bättre idag, dock känns det som att det sitter tjockt med snor i pannan på mig, ja det är nasty, jag vet... samt att jag tydligen snutit mig så mycket att jag blöder? Fan vad fräsch jag känner mig alltså ^^ Blir nog ett bad med lite skämma-bort-prylar ikväll för och rätta till det här så jag slutar se ut som white trash. Boom!