Härliga fredag

Samvetet gör sig påmint när det går flera dagar mellan inläggen här, så nu passar jag på att blogga lite från jobbet, under rast då såklart ;) Trött som en koala och lika tufsig som en sådan, sovit dåligt de senaste dagarna och att sitta framför en dataskärm hjälper inte mina redan trötta stackars ögon. Bredvid mig har jag en tallrik sorgliga rester av alla mina försök att pigga upp mig; en kopp cappuchino med lite kallt kaffe kvar i botten, en halv fullkornsscone med smör, en halv clementin, en tom förpackning jordgubbssylt och de Pacman-liknande halvorna från en Babybel ost. Intressant va? ;) Det här med och fixa egen frukost har skitit sig totalt... är så bombad på mornarna att bara själva tanken på att alarmet ska ringa en kvart tidigare så att jag ska masa mig upp, ta mig ner till det kalla köket och ställa mig och koka gröt känns fruktansvärt överväldigande... jag vet att jag skulle spara massor på det och slippa sitta och vara hungrig när min rast blir sen, men jag kan verkligen inte peppa mig själv nog till och utföra detta. Kanske när jag kommit in i jobbrutinen lite mer och inte är så fullständigt slut hela dagarna? Koka frukostgröt; Mission Impossible. To be continued.

Igår blåste det fullständigt storm ute, snacka om att jag fick kämpa för och ta mig hem i den hårda motvinden, stundvis fick Adde dra i mig för att jag öht skulle komma framåt och inte blåsa iväg bakåt. Tydligen nån kallfront från Atlanten som kommer in  och sveper över ön i 100km/h, 130 på kusten. Inte konstigt att det inte gick att stå upprätt. Ovanpå detta piskande hällregn. Tros det gick jag och Ida in till B-town efter att vi ätit hemma, hon hade redan varit inne och browsat under dagen men följde glatt med mig mig ändå på denna helvetespromenad som förstörde mina skor och fick mig att se ut som en tunnhårig kärring i huvet... inte världens bästa idé men jag var i akut behov av nagellacksremover... nöden har ingen lag ju.

Köpte lite småsaker inne på Penneys som kanske är värda och visa sen, dock hade jag tänkt att vi ska dra in till City Center imorgon och göra staden osäker, då ska jag shoppa loss ordentligt! :D tror jag... Ikväll får vi väl se vad vi hittar på, teamnight med bowling och TGI´s efteråt, kanske dyker upp och käkar ihop med dem.

Nu ska jag fortsätta knapra på min supergoda Chicken Tikki smörgås med brieost och mitt hasselnötskaffe, och förhoppningsvis ha en fortsatt lugn eftermiddag med bara snälla kunder och lätta problem! ;)