Finbesök

Kom hem efter jobbet och hittade en Ida som satt stationerad på min plats i soffan med min dator, hur hemmastadd som helst. Så sitter hon även nu, och eftersom hon är min gäst så är jag förpassad till golvet med min lilla netbook... Man är väl en omtänksam värd!  

Adde och jag tog med oss MiniFini och visade henne runt i vårat hood borta i B-town, drog en snabb genomgång av köpcentrat och käkade finmiddag på Burger King följt av efterrätt i form av Starbuckskaffe. Mer än så hinner vi inte med idag, det är ju trots allt bara onsdag och vi medelålders arbetare ska snart gå och sova.. Men Ida verkar trivas bra vid min dator så det lindrar väl samvetet något ;) Imorrn får hon gå lös på B-town alldeles själv så får vi gissa oss till under dan hur många shoppingkassar det kommer finnas i lägenheten när vi kommer hem...