Skrumpen!

Fan det är inte mycket liv i mig just nu. Åkte och hälsade på Bex och Amandas fest igår kväll tillsammans med Sara, utrustad med några öl och en aning segt men ändå förhandlingsbart pepphumör. Kvällen var trevlig och jag fick feedback på inlägget om mina skor - iaf när de jämfördes med en Ipad, som en överraskande majoritet var starkt emot att jag skulle köpa. Mitt svenssonargument att skorna sticker ut för mycket köptes inte av det mer Irlandsluttrade gänget, som menade på att här nere är normen att ju mer du syns och ju mer knäppa saker du har på dig, desto mer normal är du. Huummm kanske nåt att ta i beaktande och leva ut sitt mode lite? ;) Iaf, det får räcka med ett par rader såhär på morgonkvisten (läs; 12.00) jag har inge ork alls att skriva mycket mer. Och då kom jag ändå hem prick klockan ett inatt, för trots att jag gjorde mitt bästa för och tagga till, köpte ännu mer öl på Woolshed och hade massor av bra musik att lyssna på och roligt folk omkring mig, så slog den här förbannade tröttheten till med närmast förlamande kraft och jag kunde bara sitta och nicka dumt. Fail fail fail - var är min festförmåga? Jag vill ha den tillbaka.

Lyckades nog iaf få nån slags konstig snefylla för jag kände mig lite full när jag kom hem, med en redig begynnande huvudvärk, och däckade i soffan bredvid en munter Stefan som nånstans där hade tagit kort på mig och kablat ut på Facebook för lite allmän munterhet, innan hans dåliga samvete (eller plötsliga ihågkomst om hur TJURIG jag kan bli när han gör sånt här) slog till och bilden blev eliminerad.

Nu ligger jag här i soffan igen med samma huvudvärk, samma position, samma trötthet, men jag har iaf mitt knäckebröd och Arla hushållsost att knapra på <3 Uppdatering senare.