Fail på det här då.

Två dagar utan ett inlägg, tror det är första gången det händer. Har inte riktigt lust och skriva, är så pass trött när en kommer hem att jag bara vill till sängs, sen blir det ju bara tråkinlägg om jag inte har schvungen inne. Känner mig riktigt medelålders när det enda en vill göra nuförtiden är att sova :) Men jag wainade ju om långa inlägg häromdan med så nu får jag göra en effort och skriva några rader. Igår fick jag min sista lön från Jungfruvägen, välsigne den! Jobbade heltid i december, plus storhelg, så det här var en av de bästa lönerna jag fått därifrån. Ville fira det på nåt sätt så vi gick till TGI Friday på kvällen för en riktig brakmåltid - all expenses on me. Förrätt och huvudrätt, hade nog lyckats få ner en efterrätt om vi hade delat på en men ingen orka testa. Slog mitt rekord i dyrast resturangnota, fast nu var vi ju tre som åt :) tror det tidigare var runt 600 spänn från Red Lobster i NY? Aja, maten var god och jag fick sprida cash, det var huvudsaken.

TGI Friday serverar amerikansk mat, så det var mycket stekar, grillad kyckling och hamburgare. Mitt val föll på en saftig stek! Nämligen en Sirloin Steak med cheddargratinerat mos (igen) och pepparsås, plus broccoli med vitlökssmör. Till förrätt valde jag potato skins fyllda med ost och bacon och sourcream dip (det e redig fetingmat här ja... fick flytta flera hål på bältet sen!)

Adde valde riktigt kryddiga buffalo wings med dip och selleri som förrätt, och Stefan hade friterad mozarella, lite som poppers för dem som har ätit det. Sen tog han en New York strip steak med pommes och oversized onionrings, och Adde en fetinghamburgare med massa gojs i.

Japp, alla får snällt sitta och vänta på att jag tar bilder innan de får äta. Vi hade en rätt rolig servitör också som tyckte synd om mig som skulle stå för kostnaden av och utfodra två hungriga pojkar, han påpekade det flera ggr undr kvällen. Så lämnade honom lite dricks för den goda underhållningens skull. Efteråt rullade vi faktiskt hem i en taxi för och gå raka vägen till sängs och ligga och jäsa där tills en somnade.

Och idag är det fredag och nu är det helg! Tog en bio på det och såg The Mechanic med Jason Statham, och det är ju aldrig fel och se honom. Filmen var späckad med actionscener, pangpang och blodskvättande misshandel, som man kan förvänta sig, men jag tyckte ändå att den var helt ok för min del. Trots att jag fick hålla för ögonen ett par ggr, yes jag är en pussy - men tål inte alltför blodiga scener.

Vi hade extra fint sällskap till bion i form av Arash, en kollega från jobbet, som starkt bröt popcorntrenden och köpte det jag tänkt köpa så många ggr innan - Ben and Jerryglass!

Han hade lite lagom roligt åt oss som skulle hem och sova en fredagkväll medans han skulle ut och svira lite till. Jag vet inte riktigt vad jag ska skylla på, all ny info från jobbet kanske. Adde har ju sin övertid och Stefan - ja, han är ju Stefan och han har sitt WoW ;)

Appropå mina sambos så kan de också vara riktigt snälla ibland, tro det eller ej ;) på torsdagen fick jag en torsdagssötsak av Adde i form av en muffins från jobbets cafeteria med massa chokladbitar i. Idag fick jag en chokladmuffins av Stefan till mitt Starbuckskaffe, också den med massa chokladbitar. Det är inte lätt det här och försöka vara restriktiv med sötsaker när de är så generösa med dem. Och jag klagar ju inte.

Nu avslutar jag denna fredagkväll med att gå och lägga mig och sova, djupt, under fetingtäcket och skita i och ställa klockan, underbart. Imorgon ska jag frossa i Sverigesaker och vara patriotisk till tusen - det är nämligen dags för första trippen till IKEA! Svenska ord! Köttbullar och lingonsylt! Svenskbutiken! Här ska shoppas järnet, skit i kläder - jag ska ha Ahlgrens bilar, kuddar som heter Myspys och toalettborstar som heter Spretig och allsköns annat skit som jag med stor säkerhet kommer dra med mig hem. Inte helt omöjligt att jag fäller en tår med. Du gamla du fria du fjällhöga nord...