Erp derp.

Idag är det inte mycket som gått min väg precis. Klantigheter, svårigheter och ett huvud som svävat runt som en lös heliumballong. En av de här riktigt dåliga dagarna helt enkelt men man ska väl ha dem för och kunna glädjas åt de riktigt bra. Jag fick lite positiv feedback mitt i allt som jag försöker fokusera på. Jobbade lite övertid för första gången med och njöt av befrielsen att faktiskt kunna bidra med något vettigt och sitta och fixa i lugn och ro. Jag klagar inte på att det händer saker konstant, det får dagen att rusa fram och nånstans blir jag ju tvingad att lära mig snabbt och effektivt, men det var ändå skönt och ha gott om tid och gå igenom saker ordentligt. Det märks att jag haft ett jobb med mycket dötid, övergången från det till plötsligt febril aktivitet varenda timme man befinner sig vid datorn känns mer än jag trodde :) Nu när jag wineat av mig lite ska jag bara ta en lång varm dusch, invänta våran mat som vi beställt (Chow mein med skaldjur) och glufsa i mig den, sedan blir det sängen på det och förhoppningsvis vakna upp till en bättre dag. Lönedag imorgon, jag har också fått min svenska lön från december månad, och ska unna mig en stor, fet sötsak och nåt vackert. Kanske till och med satsa på svindyrt käk bara för att. Because I´m worth it...

Ja, jag har lagt upp den här bilden tidigare men med min humor, den är klockren ^^