Wishing list-update

Klockan är snart elva här och jag sitter i valet och kvalet om jag ska gå och lägga mig eller vara en ytterst vänlig, självuppoffrande själ som sitter uppe och välkomnar Adde hem med varma cheeseburgare, min gloria av självuppoffring börjar flacka lite med ljuset och malarna börjar samlas så att säga. Meeen vi får se, jag är inte ett dugg trött så jag kanske kan använda den här tiden till något produktivt? So far så ska jag bara uppdatera min önskelista först, det är viktiga grejer det här, jag skulle vilja ha med mig min blogg i en litet gameboyaktigt format när jag är ute och shoppar, så jag kan kolla vad jag faktiskt ville ha och inte börja vela och plötsligt inte komma ihåg saker utan köper en massa skit som jag TROR ser ut ungefär som originalönskningen... en perfekt anledning till att skaffa I-Pad ju! Jag ska fan ha en sen, hur smärtsamt onödig den än är.

Första godsakerna (höhö) bestod dels av en sparbössa i form av en cupcake - det förbryllar mig lite faktiskt det här, min plötsliga faschination för cupcakes - som passar utmärkt till alla mina förbannade kopparmynt som jag samlat på mig. Jag har nämligen utvecklat en ny fling här, vana, ovana eller tvångstanke, your choice - jag plockar upp varenda kopparmynt jag ser på marken, ropar "lyckomynt!" i falsett och packar ner det livsavgörande myntet bland mina tre dussin andra livsavgörande mynt i ett fack i min väska. Nu köpte jag väskan i torsdags och den börjar redan kännas lite väl tung, och I blame the coins... grabbarna samlar också mynt och de är inte lika petiga med vart de förvarar dem som jag är, men nu har jag äntligen hittat rätt, och sparkakan ska nog inhandlas imorgon dag när jag har lösa pengar. Kan ännu inte kolla mitt kort på internet så blir nojig över pengatillgången.

Iaf, ovan nämnda sparbössa finns på Next (eller nej, var det inte en affär som låg bredvid? Får fråga Elina, nu vart jag osäker) för 10 euro, likaså den to-die-for skinnjackan som jag hade ett kort ögonblick av djup bonding med innan tjejen bredvid mig började titta konstigt på mig där jag stod och kråmade mig framför spegeln. Eftersom min hjärna har en förmåga att förvandla chock till selektiv amnesi så kommer jag inte ihåg det exakta priset, men jag antar att den var väldigt, väldigt dyr. Icke desto mindre hamnar den på listan, jag kanske hittar en billigare kopia som matchar originalet ;)

En lång collegetröja, supermysig, rosa - behöver jag säga nåt mer? Hittade en kappa i en riktigt nice färg, den syns tyvärr inte på bilden men det är en slags mintgrön färg, jag slänger med den enbart för färgens skull, själva passformen är inte riktigt min cup of tea men jag kan tänka mig mintgrönt. Bägge från New Look, likaså dessa:

Jag vill ha mer skjortor! :D och jag vill ha mer krås, spets och annan skit som jag skulle ha föraktat förr i tiden men plötsligt finner ytterst tilldragande i detta skede av mitt liv - how come? Ingen aning. Likaså strumporna. Skittöntigt, jag vet. Jag hatar strumpor, jag använder endast svarta, mörkblå, i vissa fall kanske jag kan ha nån färg men aldrig nånsin mönstrade, fy fan - men de här nallestrumporna är så jäkla gulliga, jag vet inte varifrån denna gullighet kommer, gaaaaahh jag vill ha tillbaka mitt gamla jag med baggyjeans och nitarmband! Eller så kombinerar jag allt så får vi se hur det ser ut.

Slutligen, så lägger jag till röda pums med peeptoe. Jag vet att jag lagt till röda pumps förr i listan, men de är från Sverige och jag inte om det är värt det att skeppa hit dem, jag kan ju lika gärna hitta (billigare) här. Än så länge har jag inte hittat några som riktigt matchar mina kriterier, men de här kommer riktigt nära, om jag kan hitta nåt sätt att få mina tår att INTE se deformerade ut i såna här modeller.

 

 

Forever 21, Topshop, River Island och New Look är de riktigt bra affärerna här som ger dig massa snygga saker till ett överkomligt pris. Och så Penneys förstås, men den affären ligger ju i bakgrunden hela tiden och behöver väl egentligen inte nämnas. För dem som är nyfikna på New Look så har de en hemsida, www.newlook.com. Browsa runt och passa på och komma hit o köpa ;)