Mentalt medelålders...?

Fy satan så trött jag varit ikväll, men det är inte mer än jag förtjänar för att jag är en (halvt) självuppoffrande själ, slängde in burgarna i ugnen och gick och la mig, Adde ramlade väl i säng vid en klockan två eller nåt. Sen har det gått i ett på jobbet, var lite orolig för min första måndag och visst gick det hett till även i min telefon. Jag tappade räkningen på hur många ggr jag ropde efter Stefan som en hungrig liten fågelunge, eller skrev på sametime.

Lyckligtvis innebar det lite, lite rast för kollegorna runt mig. Ibland var det snudd på lite panik hos mig när alla var upptagna, kunden i telefonen har precis presenterat ett problem som är fullständigt mumbo-jumbo i mina öron och jag har ingen aning om vart jag ska börja. På nåt sätt har jag ändå lyckats ta mig igenom dagen, hanterat alla mina samtal och skrivit tickets till allt, till mitt försvar haft och göra med rätt udda problem och en och annan knepig kund. Svenska indier. Riktigt skumt folk. Avslutade min dag med att sjabbla bort en kund när jag skulle koppla honom vidare, det var väl dagens fail. Men det var ju tvunget och bli något, han hann iaf ringa upp igen och få tag i Elin istället som städade upp efter mig :)

Eftermiddagen har spenderats med att se på när 2 x rörmokare har brottats med våran tvättmaskin och avloppet under diskhon. Mycket lärorikt. Sen gick jag en snabbis in till B-town och köpte min bössa och lite andra nödvändigheter. Sen vet jag inte riktigt vad jag gjort under kvällen, bara såsat runt. Gjorde precis ett test på www.vuxenpoang.com och fick reda på att min mentala ålder ääääär - 31 bast! What!? Jo visserligen har jag alltid varit relativt mogen (här vet jag minst 2 som kommer sitta och garva och ha hundraelva andra, smärre nedvärderande ord för detta) men 6 år? Över trettio? Är det därför jag har gjort en mental regression (antar att detta gör mig äldre än vad jag är, bruk av ord som är rappakalja och nationalencyklopediord för vissa) och söker mig till rosa, gulliga saker, för och hejda detta obekväma händelseförlopp? Intressant... detta måste jag hålla i minnet och utveckla lite, är alldeles för trött nu för och orka skriva en större, någorlunda sammanhängande text.

Jag blev iaf förärad en alldeles egen svensk kexchoklad, en Boxholms Gräddost hade också inhandlats. Chokladen är borta sen länge, osten lever ännu farligt, trots att den har smak av gräslök... länge sen man åt nåt annat än cheddar. Finns en anledning till varför jag slukar brieost som aldrig förr på jobbet. Saknar svensk ost :(