Helguppdatering

Sådär då, då var man hemma i lägenheten igen i min fluffiga rock och har äntligen överför alla bilder till datorn. Det har blivit många sådana nämligen, vilket iofs är positivt :) synd bara att man tar så mycket skitkort man måste sortera bort. Yeye i-landsproblem... Jag hade iaf riktigt kul igår, jag lyckades hålla mig och inte äta nåt mer inför buffén och sen när jag väl åt lyckades jag faktiskt lägga på precis så mycket som jag kunde äta upp av varje rätt, utan att bli sådär obehagligt uppkörd i magen... score! Smakade i princip på allt, förutom några friterade saker och olika sorters ris. Riktigt god mat har de, Jimmy Chungs heter stället, kan rekommenderas. All you can eat för 18 euro. Testade och äta musslor för första gången, smakade överraskande ok, förutom att konsistensen var något skum i början.

 

Efter buffén drog alla vidare åt varsitt håll, jag, Stefan, Elina och Jonas bestämde oss för att försöka oss på en liten pubrunda, eller åtminstone gå nånstans och ta en öl. Vi drog till Fibbers först, en rockbar där vi hittade några stycken till ur gänget och satt och hade lite ölhävartävling. Elina är grym på det, hon öppnar upp sin hals på nåt freaky sätt och bara häller ner ölen på tre sekunder, helt sjukt. Jag tog mig bara en jäger med cola, kände redan att det inte var nån idé att försöka bli onykter ens, var alldeles för seg efter maten. Sen gick vi vidare till Three Crown Alley, där vi mötte Elinas kille anders och hans polare Jens, som köpte varsin öl åt oss allihopa. Satt där en stund och lyssnade på lite livemusik, sen blev jag och Jonas sugna på och dansa lite så vi drog med oss sällskapet ner till nattklubben Madonna under oss. Där var det inte en själ på dansgolvet :D de spelar BARA 80-talsmusik, och även om jag är allätare så ligger faktiskt 80-talet mig väldigt varmt om hjärtat, så vi rockade loss vi två till Culture Club och Michael Jackson :) det hela hamnade på film som kan ses på Facebook för dem som nu råkar vara intresserade... Men vi hade kul och det är det som räknas, inte var dag man har ett helt dansgolv för sig själv!

Stefan försökte ta lite bilder men lyckades inge vidare, tyckte dock de blev rätt häftiga i sig ändå.

Vi drog hem rätt tidigt med sista bussen klockan 11, summerade kvällen och kunde slänga mi i soffan hemma med lite chips och cola och halvslumra, jätteskönt. Jag är för trött på helgerna än så länge för och kunna vara ute och svira några längre stunder. Det här var en perfekt kväll, precis lagom.

Sov läääänge denna morgon med, vaknade rätt tidigt men låg kvar några timmar extra bara för att det var så gött ;) sen sms:ade Elina och ville gå in till B-town, så det var bara att svira om igen och ge sig iväg. Browsade runt inne på Next och New Look bland annat, jag hittade massor av fina plagg som jag ska visa i ett senare inlägg, såna jag planerar att köpa och lägger till min wishinglist, som har utökats lavinartat på sista tiden... Köpte varsin Chai Tea Latte på Starbucks och glassade runt med, följt av den obligatoriska svängen in på Penneys och därifrån kom jag inte tomhänt ofc ;) det blev en skön omlotttröja så att jag kan ha mina linnen på jobbet, hade tydligen ingen bra tröja öht att ha över dem, plus ett halssmycke i form av en liten klocka. Jag skulle vara smakråd åt Elina när det gällde halsband till hennes svarta skjorta och klockan var ett av alternativen, men det slutade ju med att jag köpte den själv :D ca 15 euro allt som allt.

Haha, försökte ta en bra bild på hela rasket i webcam men jag har inte kommit ihåg att kolla inställningarna ännu, så färgerna blir lite knas och jag vet inte vad som sker med färgen på mitt hår. Men det får duga så länge.

 

 

 

Efter Pennys mötte vi upp Stefan och gick och käkade lyxig söndagsmiddag inne på TGI Fridays, proppfullt med folk så vi fick vänta på bord i säkert en 20-25 minuter. Men maten var riktigt god, jag beställde en bit kyckling med Jack Daniels-sås och cheddargratinerat mos <3 plus belgisk choklad-glass till efterrätt, inte fel nånstans!

Stackars Elina var lite bakfull och ville inte vara med på bild :) Jag ser lite ut som en bobblehead men mitt hår är en katastrof just nu, måste samla mod till och gå och klippa mig förjag kan inget göra med håret nu och är totalt fantasilös vad gäller och sätta upp det - nån som har bra tips att dela med sig av?

 

Mätta och belåtna skildes de tre musketörerna åt, Elina hem till en ännu bakfullare Anders och jag och Stefan till Lidl för och inhandla veckans föda. Och nu ska jag gona ner mig i soffan med tidningen och ägna mig åt helgens sista slappning, det kommer bli en utmaning imorrn bitti när det är måndag morgon och jag ska ta samtal och alla mina kollegor kommer att vara busy busy busy... =/ wish me luck!

Addes flyg är försenat med så han åker inte från Sverige förrän tio i elva, svensk tid. Jäkla osis. Annars hade han varit här för länge sen. Tydligen för dimmigt för och flyga. Hallelujah-times på det.