Önskelista och önskemat

När jag rände runt på stan i förrgår blev jag presenterad två nya affärer som jag ska lägga till mina favoriter, nämligen New Look och River Island. De har så roliga och fina smycken och jag har flera stycken som jag satt upp på min mentala wishinglist, lite dyrare än Penneys så de får vänta tills jag har råd med dem. Hittade ett läderarmband med en liten nalle i silver på River Island som är prio ett, kontrastarmand! :D Sen inne på New Look hittade jag en massa småsaker att inhandla senare, fullständigt onödiga saker i form av olika söta burkar med lipbalm och sockor med djurmotiv, komplett med öron och svansar ;) den där gulliga-saker-och-rosa-prylar-fasen jag befann mig i hemma i Sverige har verkligen blommat ut galet här nere... samtidigt som jag letar efter nitarmband, läderleggins och stora kängor, det finns så mycket roliga stilar man kan kombinera här. Hur fasen ska jag lyckas hålla mig och ha råd med weekendresor som jag hade tänkt mig från första början...

 

Jag fick en present av Stefan igår med, också det en fullständigt onödigt pryl men jag älskar sådana så det spelar ingen roll :D neongrönfärgade benvärmare! Han sa att de påminde honom om "gamla tider", när vi fortfarande gick i skolan och jag var ett stort fan av en något mångfacetterad stil med lite ovanligare plagg, bland annat ett långt, neongrönt pololinne i nåt glansigt material som var flitigt använd, och jag syntes överallt minst sagt. Komplett med hundraelva nitarmband och baggybyxor, det var tider det... vi klättrade runt på lekparker i Bråstorp sent om kvällarna och röjde runt i grannskapet. Aww-times.

 

 

Anyway, ikväll blir det och käka asiatisk buffé med ett gäng jobbarkompisar, tänker inte äta en smula mer än de pannkakor jag satte i mig imorse för ikväll ska det svullas! Vi har ätit på just den här resturangen förr men då hade vi bara en halvtimme på oss så vi fick kasta i oss maten, denna gång ska jag verkligen smaka på allt och försöka äta lite och långsamt av alla rätter. Sen får i se vad vi gör efteråt, folk ska väl ut men jag vet inte om man ens ska försöka att bli lite onykter med magen full av mat, det kanske blir lite dyrt. Fortsättning följer!