Make a bear!

Nog fick jag sova alltid, klockan är ett och jag har precis stigit upp behövde tydligen sova ut ordentligt. Vaknade självklart runt sju imorse och fick panik för att jag var sen i några sekunder, tills jag kom ihåg att det var lördag. Sex timmar senare sitter jag och smaskar pannkakor och kaffe, och ska skriva ett litet inlägg om en butik som några av er därhemma kanske vill testa om/när ni kommer på besök :) Jag såg den i New York också fast var aldrig inne där. Det är helt enkelt en affär där du gör din alldeles egna nalle! Eller vovve, eller uggla (!) eller bi eller vad det nu fanns.

 

Du får först välja "skinn", alltså det gosedjur du vill ha från första början, finns en hel uppsjö olika. Sen finns det olika ljud och röster i små ljudboxar som du kan sätta in i din nalle, om du vill att den ska säga eller låta något. Jag undersökte inte detta närmare, men hörde att en unge sprang runt med en ljudbox som spelade Star Wars ;) Sen får du fylla nallen med en massa fluff, och göra den riktigt tjocker och go.

Nu när du har ett fullgott gosedjur i din hand är det dags att hälla på acessoarer - det finns allt möjligt skit, väskor, skor, smycken. Och sen kläder ofc, en hel vägg full med kläder för alla smaker, från sött och gulligt till rockigt och... tja, allt annat.

Sen är det klart! Priserna varierar ju beroende på hur mycket du lägger på din nalle, det blir ett par hundralappar men för mig som är gosedjursfreak sen länge (kanske inte lika freakig som förr, men jag uppskattar dem fortf!) är det värt det att ha en nalle som är designad precis som jag vill ha den, Eller en vovve. Eller ugglan! Fan det kommer kanske sitta en hel armé på rummet sen...