Veckoupdate

Shit alltså, det har verkligen varit full rulle nu, klockan är halv tio på fredagkvällen och först nu har jag coolat ner mig så pass att jag kan sätta mig och skriva. Måste försöka skriva åtminstone ett par rader varje dag iallafall, det blir så himla stora inlägg annars och trots att jag gillar att skriva så blir det lite småjobbigt :) Som sagt, jag hade ju förväntat mig några dagars lugn till men nu har jag suttit hela dagen och tagit emot samtal, nybörjare som fan och måste pokea mina stackars kollegor hela tiden, men jag LÄR mig och jag börjar framför allt bli van vid att prata i telefon med inställsam och trevlig röst... Dock har jag inte haft tillgång till de program jag behöver för och kunna koppla upp mig mot kundens dator så jag har fått sitta och ta enbart password-problem, något som var väldigt skönt faktiskt. Det tar ju lite tid för mig än så länge med och sitta i samtal och sen logga, då är det gött att det inte ringer precis hela tiden.

Jag är så tacksam mot mina arbetskamrater som får stå ut med att jag stör dem och frågarfrågarfrågar, jag skulle suttit bredvid Stefan egentligen men uttagen till det skrivbordet funka crap så ja fick flytta till "noobcirkeln" i mitten där istället Elin och Sara blir utsatta för min terror. Jag har också haft turen so far att ha ovanligt trevliga, snälla kunder som har oändligt tålamod med väntetider och säger tack även fast jag inte alltid kunnat hjälpa dem. Min dialekt blir ofc fortsatt noterad, tre minuter in i ett samtal frågade kunden om jag möjligtvis var från Östergötland :D "Hur kunde du gissa det!" Fler på jobbet gör sig också roliga över hur jag pratar så jag måste snacka fetare östgötska än nånsin... Aja, bre på lite extra då och bjuda på fler garv :)

Igår var det lönedag, jag betalar mindre skatt nu! Fortf för mycket, men nu hade jag några extra hundralappar till godo så jag följde med Elin till stan med ett mission att hitta mig en ny jobbväska och bakpulver. Sagt och gjort. Hittade rätt redan på första försöket, en enkel, svart väska inne på Penneys som jag pimpade med lite väsksmycken - voilá!

Jag hade även en liten orgie i tunga armband med berlocker, pärlor och blingbling, skitsöta, snygga för och piffa upp de lite mer diskreta färgerna jag har på jobbet (har inte vågat mig på att ha nåt färgglatt ännu förutom en babyblå tröja,  känns nästan bättre och se lite proper ut) och de är så billiga inne på Penneys, visst de kommer väl bara hålla nån månad typ men what the heck!

Ljuset ger inte färgerna rättvisa men det är iaf ett rosa, ett vitt, ett cupcakehalsband och ett med massor olika färger.

Tiden flög iväg och när jag var tvungen att ta adjö och leta rätt på mitt bakpulver var klockan närmare åtta på kvällen, det blev stressigt där i och med att Stefan satt hemma och svalt (hum) för att vi skulle beställa käk och jag var tvungen att ha mitt bakpulver, som inte gått och hitta i en enda jäkla butik i denna stad i ett par dar nu! Vad gör folk, bakar som fan eller röker upp det? Till slut hittade jag den SISTA burken i en Dunnesbutik, enbart för och komma hem och upptäcka att jag kom ihåg fel förbannade recept och inte behövde nåt bakpulver... Gaaaaaah! Men det var bara att köra igång med första testkakorna, plocka fram smöret som måste smältas för frostingen och vi har ingen micro, ugnen full med cupcakes- what to do? Jo sätta på våra kokheta element och ställa smöret under dem... I fix!

Efter en del svett och svordomar så stod jag sen äntligen där med en skaplig mängd cupcakes: de flesta  fyllda med nutella och med mörk choklad frosting och vita chokladgodisar ovanpå. Samt vaniljmuffins med blå frosting och äggformade smarties. När jag var klar packade jag in dem och stöp direkt i säng, kvart i tolv på kvällen. Märkligt nog var jag inte så trött när jag gick upp sen, kanske för att jag fortfarande var hög på allt socker jag fick i mig när jag skulle "testsmaka" allt... När folket började bli kaksugna och begärde announcement av cookie friday langade jag upp alla mina cupcakes på skrivbordet - och de försvann fort! Har så gulliga kollegor som kunde ge beröm och säga rätt ut att det var jättegott, så mission complete! Helt klart värt all möda för att kunna göra ätliga cupcakes som folk faktiskt tycker om ;)

Efter jobbet drog jag och Stefan, efter att ha väntat i en timme på bussfan ihop med Sara (vilket var väldigt trevligt iofs, mindre trevligt för mina stackars stelfrusna fötter samt det faktum att hade vi promenerat som jag ville hade vi varit framme för länge sen... måste lära mig take action!) drog vi till B-town för lite shopping, Stefan köpte tavla och handdukar och jag körde vidare på mitt myståg - köpte en superskön bad/säng/morgonrock som jag kan lufsa runt i innan läggdags när onepiecen är i tvätten ;) älskar materialet de har på myskläderna här, att det sen krymper som as i tvätten och blir slitet efter typ 2-3 användningar kan jag faktiskt ta när det gäller en så billig penning som detta, rea på rean.

Slängde mig i ett långt bad med en nyinköpt tidning, kröp i min fina rock och nu ska jag mysa järnet i soffan med popcorn och cola och ett litet Kinderägg på det! <3 Sen ska jag sova som fan imorrn bitti, det är skönt och kunna breda ut sig i sängen fast det är lite tomt... Har lite fler inlägg att skriva men det blir senare :) Ha en fortsatt härlig fredag!