Sweettooth

Som väntat så hamnade jag sist i bowlingen, jag lyckades få in en enda strike som blev väldigt hypad men tyvärr inte hjälpte mig nånstans, mer än att min heder återställdes en smula över att inte vara fullständigt värdelös iaf :) Adde vann inte han heller men han fick mer poäng än mig, vilket var huvudsaken egentligen... man kan ju inte vara sämre än Rebecca, då är det ju...kört? Trots att han själv var nära och ramla ner i rännan varje gång han skjutsade iväg klotet, förstår inte riktigt hur han kunde komma över mig med den tekniken men bowlingens vägar äro outgrundliga...

Efteråt gick vi in på T.G.I. Friday´s och satt några timmar i baren och skrålade. Jag gick all in och körde på sockerbomber till drinkar hela kvällen; en Irish Coffee med löjligt mycket grädde som rann ner överallt. Sen fick jag en Cookie IceCream Sandwich, som är Oreo milkshake med en Oreokaka typ, nånstans däri fanns det väl en skvätt likör men den märktes inte. Tredje drinken var nån som Adde gick iväg och inhandlade under smärre hemlighetsmakeri, och kom tillbaka med nåt som hette Mudslide Martini(tror jag). Den består av vodka, kaffelikör och irish cream. Mmmm... sött! Tjejerna bjöd på rött vin också men det drack jag bara ett halvt glas av, kände att det började snurra till lite (fan tål inte mycket nuförtiden?) och som bekant ska ju undertecknad hålla sig ifrån att blanda för mycket - dåliga erfarenheter av det...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hade iaf en riktigt trevlig kväll med trevligt folk, har fullt sjå nu att komma ihåg namnen på alla så jag inte failar sen, gjorde det i början av kvällen men jag tror han förlät mig sen ;) en del är så lika varann, iaf i mina ögon...

Lite sliten idag så det blir lugnt, ska handla mat nån gång under dagen och så ska landlorden komma hit för depositen och kolla på vårat rör under diskbänken som läcker. Ska ta en promenad i parken och sen plugga på inför testet imorgon. Vafan var en DNS-server för nåt nu igen.... ^^