Going to the park, feed some schwans

Tog mig ett redigt långt bad under eftermiddagen och hade lite mini-spa för mig själv, så nu är jag skrubbad, insmord, putsad och pysslad från topp till tå. Sen gick jag ut till parken med en påse bröd i högsta hugg och bekantade mig med svanfamiljen som härskade över den lilla sjön. Det fanns ett litet gäng änder men de höll till på en liten ö och vågade sig inte riktigt fram.

För övrigt en väldigt mysig park, kan tänka mig att det är jättefint i vår och sommar sen. Dock har de öppetider i den så den stänger på kvällarna och tydligen väldigt tidigt på helgen, för när jag reste mig upp sen så var plötsligt allt folk borta och det satt stora järnkedjor för grindarna. Shit! Jag gick runt där tills jag hittade en helt normal ingång längst bak i parken, så de där järnkedjorna kändes som lite overkill :)

Gick och mötte upp Adde när han skulle hem från jobbet, stod i en tom IBMbyggnad och kände mig lite lagom spöklik. Sen bar det av till B-town för veckans födoinköp, och roligare än så blev det inte :) Nu är jag bra seg och ska bara såsa runt en stund till innan jag dyker ner i sängen. Lägger in lite poetiska parkbilder och säger godnatt.