Sushi!

Vaknade upp till halv storm idag, det riktigt skallrade i hela huset och regnet öste ner, blåser som fan. Jag som hade hoppats på en solig dag så jag kunde bege mig till parken och fota lite... får trotsa vädret och ge mig ut för motionens skull men några bilder blir nog svårt, kameran blåser väl bort där ute. Såg att det var stormvarning nere i Skåne, nåt som kommer från Tyskland tydligen, så det är säkert den som ger oss en knuff i sidan med. Igår var det Sushi Night med jobbet, en hel drös kollegor, vi var väl 22 stycken plus/minus. Min storslagna premiär i och äta sushi alltså :) jag och Stefan beställde in en tallrik med olika sorter att dela på, plus olika sidedishes och för hans del en mer "normal" huvudrätt. Och vad blir domen nu då? Tja... halva tallriken var faktiskt rätt god. De stora räkorna (eller vad är de, scampi?), tonfisken och jag tror det var ålen som faktiskt smakade helt ok. Laxen fick mig överraskande nog att må lite illa. Bläckfisk smakar ingenting, föga överraskande. Ingefäraskiten kunde jag klarat mig utan, och wasabin ska vi inte tala om, Jonas var på väg att stoppa hela biten i munnen. För mig räckte det med en pyttesmula på varje risbit. Jag hade gärna testat rullarna av sjögräs och med olika ingredienser instoppade, men det får bli en senare upplevelse.

Haha, ja jag frågade faktiskt Kim om jag fortfarande fick använda bilden med honom som nån schizofren slagskämpe i förgrunden ;)

Det var kul, det var intressant och testa sushi, jag kanske måste äta det ett par ggr för att verkligen uppskatta det som de andra sa. Dessutom måste jag prova saké med, hade tänkt göra det med var lite för snål. Sushin tog mina sista ören så tyvärr hade jag inte råd att följa med ut efteråt, jag måste betala för min mat här hemma först och främst. Men det kommer fler ggr!

Avslutar med en failbild som Stefan lyckades med när jag skulle ta kort på Jonas och Bex, den vart rätt rolig ändå. En styck ätpinne mitt i allt. Nu ska jag försöka ta itu med dagen och få min promenad, ev traska till B-town en sväng och sen får vi se vad som händer!