Snel hest

En rolig (eller sorglig?) sak med det här landet är att istället för lösspringande hundar, som iofs också finns tyvärr, så kan du lika gärna se en häst som är på rymmen! Folk köper hästar som folk köper katter i Sverige, är ute och rider dem kors och tvärs och sen parkerar de dem lite varstans, vid en lyktstolpe kanske. Eller så vandrar de vind för våg, som den här lille raggiga krabaten. Inte den första lösgående hästen jag sett här och säkerligen inte den sista.

Ringde hem till mamma idag med, så skönt och höra hennes röst igen! <3 Imorrn ska jag slå en snabbpling till pappa, sen får jag tjata hål i huvet på brorsan att han ska införskaffa mic till päronen så vi kan Skypea ;)

Nu blir det snart bowling med Adde och några IBM:are, jag suger ju som bekant på bowling så det här blir nog en underbar kväll, ytterligare befästa min image som virrig blondin ^^