Flöt

Löste in min första check idag, hooray! Pengarna lades i ett kuvert för och försvinna till depositen, hooray! Nu blir och leva fattigt till nästa vecka och sitta och spela WoW hela helgen typ, det kostar ju inte särskilt mycket. Jag fick iaf min lönedagssötsak i form av en megachokladmuffins av Adde <3 plus ett bidrag till och köpa mig världens mest överskattade, töntiga och missprydande, men ack så bekväma plagg; en onepiece :D Och nej, absolut inte de svindyra originalen. Denna budgetvariant inhandlades på Dunnes Store för endast 6 euro, den är röd och har en fetingsparv som logga med orden "Tweet Dreams!" Awwwww! Bilden på mig iförd denna tingest suger, men Stefan har inte den stadigaste handen precis. För mycket spelande? Lika bra egentligen, hade det blitt en relativt tydlig bild på mig i min vuxenpyjamas skulle Adde med 100% säkerhet snott den och kablat ut den på jobbet för ett kollektivt asgarv... integritet har jag tydligen ingen längre.

Har iaf kostat på mig lite lönedagsflöt i form av kebab, faktiskt riktigt gott. Gjort av lammkött. Pommesen däremot var inte mycket och hurra för men man kan väl inte få allt. Sen har alla suttit i våra soffor och spelat, hela kvällen lång. Det blir inte mycket annat gjort :) Fredag imorrn, än så länge är det planerat att sticka och äta sushi på kvällen med kollegorna, om det inte ändras. Annars blir det leta upp en tredje kollega och sitta och stalka hela dagen. Fick ringa ännu ett samtal idag och prata om ett ärende, denna gång gick det mycket bättre, utan blackouts eller andra pinsamheter. Small steps for blondie... ;)