Små steg till att arbeta på riktigt :)

Det blev ingen Lotus Notes för oss idag, det var först problem med programmet och sen med våra ID:n, så vår trainer avblåste alltihop tills på torsdag istället. Fram tills dess är det shadow call som gäller, så det var bara och knalla ut till Stefan och begära utbildning. Idag är dagen då många kommer tillbaka från sin ledighet och det har glömts lösenord och måste fixas nya i allmänhet, plus massa annat. Så det kom samtal på löpande band, och under de sista samtalen satt faktiskt jag och skötte tickets, en aning knackigt i början med en muspekare som for som en skottspole över skärmen i mina desperata försök att hitta rätt överallt. Men sen började jag få in snitsen, någorlunda, nånstans,  lite ;) så fortsätter vi väl på samma spår imorgon. Stefan är en bra lärare, tålmodig, det kan behövas!

I övrigt blir det inte mycket vettigt gjort här hemma, väntar på att maten ska bli klar, spela WoW resten av kvällen :) Hade en fight med Adde som behövde ta ut lite aggressioner (yep, det är väl en av mina udda duties i den här relationen) och vann en Marsmuffins när jag lyckades bära upp hela honom med min arma rygg. Skoliosmuskler ftw!