Filmtajm nummer 2

Adde har jobbat övertid i helgen och kommer antagligen göra det i veckan med, men vi fick iallafall tid att gå på bio här i B-town och se Gullivers Travels under kvällen :) Biosalongen var uppdelad i vanliga säten och premiumsäten, som ska vara bredare och därmed bekvämare, och det kan nog vara en bra idé och testa dem nästa gång för det var lite squeezy där vi satt. Så kan man breda ut sig med alla sina godsaker också :D kvinnan bredvid oss hade en hel Lidlpåse full med godis med sig in. Filmen var ok, bättre än jag förväntat mig faktiskt, och jag fick skratta ett par ggr och trots att jag vanligtvis har lite svårt för Jack Black ibland så funkade han den här gången. "Bara han kammar håret"... ;)

Nu har jag tryckt i mig ännu en syltmunk och ett glas cola och med allt detta socker i mig ska jag dra mig till sängs. Imorgon ska det pluggas, test på tisdag. Sov gott med er!