Browsat i B-town

Nyss hemkommen från ännu en vända till B-town, behövde ta mig en promenad och tänkte att jag lika gärna kunde gå dit och fönstershoppa lite. Dessutom fick jag ett mission; Stefan ville ha choklad. Så jag traskade dit och har gått och flanerat lite i största allmänhet i några av butikerna. Jag hittade hälsokostaffärer som säljer alla mina nyttogrejer till rätt bra pris, fröer och fibergrejs och goda nötblandningar, det blir och sticka dit och inhandla sig lite nyttigt när pengarna kommer in. Sen gick jag raka vägen in till Dunnes Store och köpte Stefans choklad och en påse syltmunkar ;) några små laster måste man ju få ha. I övrigt blev jag ännu mer sugen på en kaffebryggare när jag spanade in vad de hade för bryggkaffe, såg riktigt nice ut.

Var även inne en stund på Argos och flög iväg fullständigt i shoppingdrömmar, det är en riktig guldgruva. Du har en asfet katalog med allt mellan himmel och jord i, elektronik, hemprodukter etc, och du behöver bara stå och bläddra i den och välja ut numret på de produkter du vill ha, knappa in i en automat och betala, och sen gå och hämta ut dina grejer. Jag har så mycket jag skulle vilja köpa, epilator, lock/platt/volymtång, gaaaah kan man inte bara ha sån förbannad tur att man hittar en kappsäck full med pengar under nån parkbänk eller nåt?

Hittade också en kortaffär som sålde otroligt fina kort, undrans om man skulle införskaffa några stycken och skicka till dem därhemma? De är som små tavlor, riktigt dekorativa. De sålde även massa kramdjur, ÄNNU mer hundkalendrar, godis, presenter och småprylar- en affär i min smak!

I övrigt så kommer det snart en video av vår lägenhet, jag fixade den förut men det tar sin lilla tid att ladda upp. Den kommer, nån gång iaf :)